bar-cafe31.gif (1026 bytes) bar-cafe32.gif (1051 bytes) bar-cafe42.gif (1055 bytes) bar-cafe41.gif (1026 bytes)

Bun venit la cafeneaua virtuala Capsa Hoinarului!
Va rugam alegeti masa de scris REZERVATA dumneavoastra
Pentru deschiderea unui cont la Capsa, trimiteti va rugam un email la webmaster@ronews.org

Tune InRadio123
 
La o cafea!La Multi Ani!

Catalina - In Memoriam 
Cucu
- Sunday, January 21, 2018 at 22:57:23 (CET)
Mamaliga, din nou, nu explodeaza


Kronberg
- Sunday, January 21, 2018 at 22:03:14 (CET)
Servus Fetelor !
Ma bucur sa va regasesc si-n 2018 tineri si ferice ca-n totdeauna.
Nu, nici anul acesta n-am sa incetez sa va bizii cu un serial ce place numa cind ii pronuntzi numele :

Tzara cu proshti
Iacata ca a inceput nu nou an, si acea tzara cu proshti are un nou guvern fara tambalau, fara motziune de cenzura bla-bla-bla... A devenit déjŕ o obishnuitnza ca cetatzenii sa fie mintiztzi si nimeni nu se mai sinchiseshete dintre cei ce alcatuiesc AZI acea tzara daca au ce le trebuie (deh, spunea un hitru despre REVOLUTZIONARISMUL ROMANESC ca daca Ceaushescu ar fi dat caldura si mincare prostimii ar fi fost probabil si astazi CONDUCATORUL IUBIT...)
Deci, se vor intreba cei 1% ce inca mai gindesc cu propria mazariche in acea tzara frumoasa dar in curs de depopulare de proshti si repopulare cu cei ce-au cumparat déjŕ 3/4 din terenul agricol al acelei guri de rai ajunsa pe mina unor nepasatori ca noi (ce-am lasat-o pentru alte muie a da si in special a lua de la alte imperii de palmashi, hotzi si criminali la care in mare majoritate ne-am integrat perfect si sintem succesful business mani sau dame)
se vor intreba zic, unde-i kernelul acetei guvernari ashazis de stinga unde se schimba guverne si se flutura prostimii un program de guvernare si bla, bla, bla.
Simplu :
De la Alegerea lu KWJ Alemania shi-a avut platite arieratele la multinatzionalele ce ne-au jecmanit si otravit in perioada democratziei origineale a lu Nu Ne vindem tzara = epoca Iliescu...
Iar la orice guvern pus de tradatorii en chef se mai cumpara nishte avioane la mina a shephea, se mai cumpara niscaiva Patrioate ce-s bune doar pentru ce rachete arunca Siria de-o mai putea arunca
Si cu noua guvernare a tzatzei astea de o uritzenie specifica PDSR`ului se vor cumpara si blindate si probabil se vor mai trimite 10 mii de flacai prin Afganistan dupa ce si USA se va retrage...(sic!)
Ashadar... asta-i jocul... cit cumparam armamemnt si tzinem ciocu mic tzara se poate duce de ripa pe tacute dar in sunetul fanfarei americane ce-shi saluta prietenul apropiat (apropiat de punga de bani...)
Poate ma inshel eu si poate se va gasi vreun deshtept sa ma contrazica, altminteri pina la calendele greceshti vom vedea guverne formate din totzi tradatorii tzarii schimbind pe cei shcolitzi la Moscova cu cei `rodatzi`la Bruxelles shi acceptatzi la Davos pentru a curatzi locul de noi si a pune ceea ce ei nu mai pot salva in propriile tzari datorita dezastrului scapat de subt control numit multiculturalism.
.
Pina mai incolo
sa auzim si despre altceva.
Pa.


Ion_Hoinaru
- Monday, January 15, 2018 at 22:17:45 (CET)
HahahaIon_Hoinaru
- Monday, January 15, 2018 at 22:16:31 (CET)
HahahaCucu
- Wednesday, January 10, 2018 at 17:05:58 (CET)
"Putin visited the Hmeimim base and said Russia would start to wind its presence down because the war in Syria is essentially over."


Picolo
- Tuesday, January 09, 2018 at 21:15:28 (CET)
.::.:.::.Ruga - Vali Sterian


.:::::.::..:.:.:.Un ceai verde...// Si-o cafea...!

Cucu
- Monday, January 08, 2018 at 06:03:27 (CET)
La multi ani Ioan si Ioana!

Si acum o gluma buna: Presedintele Iohannis si-a anuntat demisia


Cucu
- Friday, January 05, 2018 at 00:35:00 (CET)
O femeie canadiană cu vederi liberale a scris o mulțime de scrisori către guvernul canadian, plângându-se de tratamentul insurgenților închiși (teroriști), care sunt ținuți captivi în facilități ale Sistemului Afgan Național de Corecție.
Ea a cerut un răspuns la scrisoarea ei şi a primit următorul răspuns:

National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg.,
15 NT 101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2, Canada

Stimată cetățeană îngrijorată,
Vă mulțumesc pentru scrisoarea dumneavoastră recentă în care vă exprimați îngrijorarea profundă față de tratamentul teroriștilor talibani și Al-Qaeda capturați de forțele canadiene, care au fost ulterior transferați la guvernul afgan și sunt în prezent deținuți de oficiali afgani în facilități ale Sistemului Național de Corecție din Afganistan.
Administrația noastră ia în serios aceste probleme și opiniile dumneavoastră au fost auzite tare și clar aici în Ottawa. Veți fi încântată să aflați, că datorită preocupărilor cetățenilor asemenea dumneavoastră, vom crea un nou program aici, la Departamentul Apărării Naționale, care să fie numit "Programul liberal de asumare a responsabilității pentru ucigași", sau PLARU pe scurt.
În conformitate cu liniile directoare ale acestui nou program, ne-am decis, pe bază de proces, să aducem mai mulți teroriști care să fie plasați în casele cetățenilor îngrijorați de această cauză, cum sunteți dumneavoastră, în întreaga țară, sub îngrijirea personală a acestor cetățeni".
Deținutul dumneavoastră personal a fost selectat și este programat pentru transport sub pază înarmată la domiciliul dumneavoastră din Toronto lunea viitoare.
Mohammed Ahmed bin Mahmud este deținutul dumneavoastră și trebuie să fie îngrijit în conformitate cu standardele cerute personal de dumneavoastră în scrisoarea de reclamație. Veți fi încântată să aflați că vom efectua inspecții săptămânale pentru a ne asigura că standardele de îngrijire pentru Ahmed sunt proporționale cu recomandările dumneavoastră.
Deși Ahmed este sociopat și extrem de violent, sperăm că sensibilitatea față de ceea ce a fost denumită "o problemă de atitudine a sa" îl va ajuta să depășească aceste defecte de caracter. Poate că aveți dreptate când descrieți aceste probleme ca fiind doar diferențe culturale. Am înțeles că aveți de gând să îi oferiți consiliere și școlarizare la domiciliu, vă recomandăm insistent să angajați niște îngrijitori personali. Vă rugăm să vă avertizați prietenii evrei, vecinii sau rudele cu privire la musafirul din casa dumneavoastră, că ar putea deveni agitat sau chiar violent, deși suntem siguri că vă veți înțelege cu el. El este, de asemenea, expert în construirea unei mari varietăți de dispozitive explozive, din produse comune de uz casnic, astfel încât este posibil să doriți să păstrați aceste elemente încuiate, cu excepția cazului în care, în opinia dumneavoastră, acest lucru ar putea să-l jignească. Teroristul adoptat de dumneavoastră este un expert în lupta corp-la-corp și poate curma viața umană cu chestii simple, precum un creion sau o unghieră.
Vă sfătuim să nu-i cereți să demonstreze aceste competențe, nici în casa dumneavoastră nici oriunde ați alege să-l plimbați în timp ce îl ajutați să se adapteze la viața din țara noastră.
Ahmed nu va dori să interacționeze cu dumneavoastră sau fiicele dumneavoastră decât din punct de vedere sexual, din moment ce el vede femeile ca o formă de proprietate, dumneavoastră neavând astfel nici un drept, nici acela de a-i refuza cererile sale sexuale. Acesta este un subiect deosebit de sensibil pentru el.
De asemenea, trebuie să știți că el a arătat tendințe violente vizavi de femeile care nu respectă codul vestimentar pe care el îl recomandă ca ținută adecvată. Sunt sigur că vă veți bucura de anonimatul oferit de burka de-a lungul timpului.
Doar amintiți-vă că și asta face parte din respectul pentru "cultura și libertatea credințelor religioase", așa cum ați scris în scrisoarea dumneavoastră.
Aveți grijă de Ahmed și amintiți-vă că vom încerca să vă punem un consilier la dispoziție pentru a vă ajuta în orice dificultăți cu care vă veți confrunta în timp ce Ahmed se adaptează la cultura canadiană.
Vă mulțumim din nou pentru grija dumneavoastră. Apreciem cu adevărat atunci când oameni ca dvs. ne informează cu privire la modul corect de a ne face treaba şi sunt îngrijorați pentru semenii noștri.
Mult noroc și Dumnezeu să vă binecuvânteze.

Cu prietenie,
Gordon O'Connor
Ministrul Apărării Naționale
L-am preluat de pe pagina altcuiva de fbook!


Cucu
- Friday, January 05, 2018 at 00:33:45 (CET)
La multi ani cu sanatate!


Picolo
- Sunday, December 31, 2017 at 22:55:29 (CET)
.::.:.::.

La mulți ani călătorule internăut!Şi nu uita când treci pe-aici/
De scrii ori doar citeşti/
Române, să fii bun!

.:::::.::..:.:.:.Un ceai verde...// Si-o cafea...!

Intrarea la Capsa Hoinarului este libera. Publicarea mesajelor dumneavoastra: in limita netiquettei si a celor sapte ani de-acasa!
Forma si fondul mesajelor sau articolelor publicate va apartine in exclusivitate. Nu exista moderator pentu acest site. Orice abuz, spam, injurii, atac la persoana, etc. atrage dupa sine excluderea si anularea contului respectiv.
Nu instrainati datele dvs. de acces (numele si parola) si nu lasati o alta persoana sa foloseasca masa de scris rezervata pe numele dumneavoastra!

Pentru eventuale probleme tehnice de acces sau pentru rezervarea unei mese de scris la Capsa, trimiteti va rugam un email la webmaster@ronews.org. Va multumim!


Mesaje anterioare TOP